... dir que aquesta fotografia, que vaig tenir l'oportunitat de fer, recull la imatge d'una cria de duc...
... el duc és el rapinyaire nocturn més gran del món, ja que mesura entre 29 i 73 cm del bec a la cua i la seva envergadura alar ronda d'1,38 a 1,7 metres...
... el seu pes oscil·la entre 1,5 i 4 kg...
... les femelles són més grans que els mascles i poden arribar a pesar tres quilos i fer més d'un metre i mig de punta a punta d'ala...
... té el pit de color lleonat esquitxat de taques fosques, el dors jaspiat i fosc amb taques clares, els ulls grossos i de color taronja, i dos plomalls al cim del cap que recorden ben bé unes "orelles", tot i que no tenen res a veure amb el sentit de l'oïda...
... el mascle té el plomissol d'aquestes "orelles" més eriçat que la femella....[11 
   
PÀGINA 2.454
13 DE MAIG DE 2016
 
 
 
PÀGINA ANTERIOR
PÀGINA PRINCIPAL